HOME » DIVISION: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ » HARPER΄S BAZAAR
 
Mission


HARPER΄S BAZAAR... το No 1 περιοδικό μόδας στον κόσμο


Το HARPER΄S BAZAAR κυκλοφορεί κάθε 4η Κυριακή με το "Βήμα της Κυριακής". Το HARPER΄S BAZAAR είναι το απόλυτο περιοδικό μόδας και στυλ με τιράζ 160.000 αντίτυπα. Η πασαρέλα δεν είναι πλέον η μόνη πηγή για τη μόδα. Το στυλ σήμερα αποτελεί σύγκλιση της μόδας με το design, της τεχνολογίας με τον πολιτισμό. Το HARPER΄S BAZAAR δίνει πρόσβαση στην πληροφόρηση και την πρωτοποριακή φωτογράφηση, για την ενημέρωση της νέας γενιάς των μοντέρνων γυναικών.

The absolute fashion magazine, στόχο του έχει να παρουσιάζει τις τάσεις και τον σφυγμό της μόδας μέσα από τη χαρακτηριστική υψηλή του αισθητική που το καθιέρωσε ως ένα από τα εγκυρότερα περιοδικά στυλ στον κόσμο.

Είναι ενδεικτικό ότι στο HARPER΄S BAZAAR εργάζονται οι κορυφαίοι, φωτογράφοι, καλλιτεχνικοί διευθυντές και fashion editors του κόσμου.

Το HARPER΄S BAZAAR τολμάει να εξειδικευεται στον τομέα της μόδας και με σύμμαχο το φανατικό κοινό του, προτιμάει να προσφέρει ιδέες πάνω στο στυλ, παρά να ανακυκλώνει πρόσωπα και παρωχημένες ρούμπρικες.

 

Κυκλοφορία/Δημογραφικά


Εξαγορά:
1999

Segment:
Γυναικείο μηνιαίο περιοδικό μόδας, μαζί με το Βήμα της Κυριακής

Editorial:
Up market, Πολυτέλεια, Αξιοπιστία, Στιλ, Καινοτομίία, Αισθητική. Η μοναδικότητα του σε σχέση με τα άλλα περιοδικά της ελληνικής αγοράς είναι η αισθητική και η εγκυρότητά του γιατί δεν ανακυκλώνει ποτέ τις τάσεις της μόδας. Δεν «πουλάει»  απλά τη μόδα αλλά το  «στυλ».

Τιμή τεύχους:
  Ένθετο με το Βήμα της Κυριακής

Σχήμα:
21 x 28 cm

Σύνολο Αναγνωστών/τριών: 441.000

Μ.Ο. Ηλικίας (Γυναίκες): 41 χρόνια

Μ.Ο. Κυκλοφορίας 2013(τ.Ιαν.-Δεκ.): 89.000 τεύχη

ΠΡΟΦΙΛ: Γυναίκα 25-54 (63%) ετών - ABC1C2 (ΑΝΩΤΕΡΗ-ΜΕΣΗ) 64%) κ/ο τάξης




Πηγή: Bari Focus
Πηγή: Πρακτορείο Διανομής Τύπου, Αργος (+/-3% εκτίμηση επαρχίας)

 

 
 
HARPER'S BAZAAR (Μαρτιος 2023)
 
   
ΗΟΜΕ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ | LEGAL INFO | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2018 - ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ | WEB DEPARTMENT